MERAMIMIZI BAŞBAKAN ERDOĞAN’A DA ANLATTIK

16.03.2013 00:48

MERAMIMIZI BAŞBAKAN ERDOĞAN’A DA ANLATTIK

Orman Teşkilatımızda çalışan geçici işçilerimize kadro verilmesi ve kurumda norm kadro oluşturulması konusundaki haklı talebimizi ve gerekçelerini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da ilettik.

 

Öz Orman-İş Genel Merkez ve Taşra Teşkilatının, geçici işçilerimize kadro verilmesinin gerekçelerini siyasîlere anlatmak üzere başlattığı yoğun çabalar sürüyor. Bu kapsamda, geride kalan 2 yıl içinde, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere, birçok bakan ve milletvekiline dosyalar sunulmuştu.

Son olarak, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla konfederasyonumuz Hak-İş’in 7 Mart 2013 günü Ankara’da düzenlediği programda, Genel Başkan Settar Aslan’ın bilgisi dahilinde üyemiz Mehtap Alp, elinden plaket aldığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, geçici işçilerimizin kadro talebini sözlü olarak iletti. Başbakan, talebin kendisine yazılı olarak iletilmesini söyledi.

8 Mart’ta da, Siirt’te düzenlenen programa, Genel Başkan Aslan’ın bilgisi dahilinde Hak-İş’i temsilen katılan ve Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Hanımın elinden plaket alan Sinop Bölge Temsilcimiz Nermin Yılmaz,geçici işçilerimiz için kadro talebimizi Başbakan’a sözlü olarak anlattı.Erdoğan yine talebin yazılı olarak iletilmesini istedi.

Diğer taraftan, Genel Başkan Settar Aslan, 7 Mart günkü programda görüştüğü Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala’ya konuyu hatırlattı.Efkan Ala da, konuya ilişkin yazının kendisine e-posta yoluyla iletilmesini isteyerek, gelen dosyayı Başbakan Erdoğan’a sunacağını bildirdi.

Bunun üzerine Genel Başkan Settar Aslan, konuya ilişkin bir yazı hazırlayarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere,Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala’ya gönderdi.

Settar Aslan, sözkonusu yazıda, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan geçici işçilerimizin durumunu ve kadro verilmesinin gerekçelerini anlatarak, mevcut 7.602 işçimize kadro verilerek tüm yıl boyunca istihdam edilmesini ve ayrıca Orman Genel Müdürlüğü’ne norm kadro ihdas edilerekemekli olan işçilerin yerine geçici değil kadrolu işçi alınmasını talep etti.

Geri

BASBAKANIMIZA DİLEKCE

/album/meramimizi-ba%c5%9fbakan-erdo%c4%9fan%e2%80%99a-da-anlattik/a597-basbakan-4-jpg/ /album/meramimizi-ba%c5%9fbakan-erdo%c4%9fan%e2%80%99a-da-anlattik/a597-basbakan-5-jpg/ /album/meramimizi-ba%c5%9fbakan-erdo%c4%9fan%e2%80%99a-da-anlattik/a597-basbakan-6-jpg/ /album/meramimizi-ba%c5%9fbakan-erdo%c4%9fan%e2%80%99a-da-anlattik/a597-basbakan-7-jpg/