HAK-İŞ YÖNETİMİ MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

16.02.2013 02:12

 

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan ve Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

Genel Başkan Arslan,ziyarette Türkiye’nin ihtiyacı olan yeni Anayasa çalışmalarına değinerek, bu konuda toplumsal ve siyasî bir mutabakatın aranması gerektiğini söyledi.Terörün çözümüne yönelik adımların da ele alındığı ziyarette, sendikaların içinde bulunduğu durum da konuşuldu. Hak-İş olarak, belediyelerdeki taşeronlaşmanın meydana getirdiği olumsuzluklara karşı mücadele verdiklerini anlatan Mahmut Arslan, bu konuda hazırlanan bir raporu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sundu. Arslan sendikal örgütlenmedeki sorunlara da temas ederek, Hak-İş’in bu konudaki görüş ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arslan, ayrıca Bahçeli’yi Hak-İş’e davet etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hak-İş’in önemli sivil toplum örgütü olduğunu söyledi. Devlet Bahçeli, Hak-İş’in sağduyulu sendikacılık anlayışını takdirle izlediklerini belirterek, Türkiye’nin yaşadığı hassas süreçte, Hak-İş gibi kuruluşlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Bahçeli,uygun bir zamanda Hak-İş’i ziyaret edeceğini de bildirdi.

Geri